Μουστάκας Έπιπλο

Ποιότητα & Αισθητική

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Η εμπειρία του ιδρυτή της  Ευάγγελου Μουστάκα καθώς και η αγάπη για τα φυσικά υλικά, οδήγησαν στη δημιουργία και τη σωστή οργάνωση της εταιρείας μας.

Ποιότητα

Στον τομέα της ποιότητας, η εταιρία μας δίνει μεγάλο βάρος και σημασία. Είναι η βασική προϋπόθεση της επιτυχίας μας στις δύσκολες συνθήκες και τον ανταγωνισμό που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά.

Ποιότητα

Στον τομέα της ποιότητας, η εταιρία μας δίνει μεγάλο βάρος και σημασία. Είναι η βασική προϋπόθεση της επιτυχίας μας στις δύσκολες συνθήκες και τον ανταγωνισμό που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά.

Η εταιρεία MOUSTAKAS σχεδιο – επιπλο διαθέτει την τεχνολογία για να θέτει υψηλούς στόχους, με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανήματα και σε ειδικευμένο προσωπικό.

Με κύριο πλεονέκτημά μας τον συνδυασμό άριστης ποιότητας, σωστής τιμής και τον  γρήγορο χρόνο παράδοσης είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη.

ΕΠΙΠΛΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

Η εταιρία μας

Η εταιρεία MOUSTAKAS σχεδιο – επιπλο δραστηριοποιείται στο χώρο του κλασσικού και σύγχρονου επίπλου από το Δεκέμβριο του 1948 με μεγάλη αναγνώριση, όχι μονό από το κοινό του Πειραιά, αλλά και από κατοίκους εκτός Αττικής και ιδιαιτέρως των νησιών.

Η εμπειρία του ιδρυτή της Ευάγγελου Μουστάκα καθώς και η αγάπη για τα φυσικά υλικά, οδήγησαν στη δημιουργία και τη σωστή οργάνωση της εταιρείας μας.

Στα καταστήματα που βρίσκονται στο κέντρο του Πειραιά(Πασαλιμάνι), θα βρείτε μεγάλη γκάμα από: σαλόνια, τραπεζαρίες, μπουφέδες, συνθέσεις, πολυθρόνες και μικροέπιπλα καθώς και οποιαδήποτε ειδική κατασκευή χρειάζεστε με βάση τις ανάγκες του χώρου σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων (ιατρεία, ξενοδοχεία, γραφεία κλπ).

Η γκάμα των προϊόντων εμπλουτίζεται συνεχώς με καινούργιες δημιουργίες και προτάσεις καθώς η συνεργασία γίνεται με άριστους σχεδιαστές και τεχνίτες που δουλεύουν με τα καλύτερα υλικά της αγοράς κάτω από συνεχή, αυστηρό και ποιοτικό έλεγχο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την άριστα ποιοτικώς κατασκευή καθώς επίσης και το άψογο φινίρισμα των προϊόντων για να μένουν οι υπηρεσίες αναλλοίωτες στο χρόνο.

Η εταιρεία διαθέτει έμπειρους διακοσμητές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η interior designer, σκηνογράφος και ενδυματολόγος Αρετή Μουστάκα, κατόπιν επίσκεψης στο χώρο σας, μέσω φωτορεαλιστικής απεικόνισης και 3D σχεδιασμού σας παρουσιάζει πιθανές λύσεις διαμόρφωσης, σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Δημιουργούνται συνεχώς νέες λύσεις που συνδυάζουν την άνεση με τη φινέτσα και αυξάνουν τις προδιαγραφές της εργονομίας και των προηγμένων standards του design με μεθόδους μοναδικές για τα ελληνικά δεδομένα.

Τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα ή διατίθενται κατόπιν παραγγελίας και τα μεταφέρουμε στο χώρο σας εφόσον είναι εντός λεκανοπεδίου Αττικής, ή νησιών Αργοσαρωνικού (Αίγινα, Πόρο, Σπέτσες κ.α) χωρίς επιπλέον χρέωση. Οι τρόποι πληρωμής στην λιανική πώληση είναι: μετρητά, πιστωτικές κάρτες και δόσεις κατόπιν συνεννόησης με το πελάτη.